6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor yarınki maça hazır

Konyaspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular, dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu da izledi. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yarın önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Bütün taraftarımızı bu maça bekliyoruz. Maça gelen veya gelmeyen herkesin balkonlarını Konyaspor bayrağı ile süslemesini, taraftarımızın formasını giyerek maça gelmesini istiyorum. Bu havayı yaşamamız lazım. Tribünlerde o canlılığı vermemiz gerekiyor. Bu canlılık mutlaka futbolcularımıza yansıyacaktır.

Bu maç bizim için çok önemli. Kocaelispor, bu maçtan beraberlik veya mağlubiyet alırsa düşmesi kesinleşecek. Biz bu maçı kazanarak son haftalarda çektiğimiz sıkıntılardan kurtulmak istiyoruz" dedi.
Konyaspor'un sezon sonunda düşmeyeceğini söyleyen Başkan Kuntoğlu, "Biz bu sene çok sıkıntılar çektik. Ama iyi niyetle yola çıktık ve zorlu geçti. Konyalılar rahat olsun bu takım ligden düşmeyecektir" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 18:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?