7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor yenemiyorsa yenilmeyecek!

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman, düz koşu ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra futbolcular pas çalışması yaparken, antrenman çift kale maç ile sona erdi.

Yapılan çift kale maçta Teknik Direktör Giray Bulak sık sık oyunu durdurarak oyunculara uyarılarda bulundu. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Erdal Kılıçaslan ve Recep Aydın takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Konyasporlu futbolcu Ferdi Başoda galibiyet serileri başlatmak istediklerini söyleyerek, "Ligde bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Kendi sahamızda çok puan kaybettik. Deplasmanlarda aldığımız puanlarla bu durumdayız. İyi mücadele ediyoruz. Ama bir türlü skoru lehimize çeviremiyoruz. Bu hafta deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacağız. Rakibimiz alt sıralarda. Onlar da alt sıralardan kurtulmak için mücadele veriyor. Biz yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Çünkü rakibimiz alt sıralardan kendimize yaklaştırmamaya çalışacağız. Kocaelispor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Takımın uyum sorunu yaşadığını belirten Ferdi Başoda, "Bu sıkıntıyı bir türlü atamadık. Çünkü mücadele yönünden hiçbir eksikliğimiz yok. Hiçbir takıma pozisyon vermeden bitirdiğimiz maçlar oluyor. Oyun anlamında bazı sıkıntılar çekiyoruz. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 22:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?