5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konyaspor yeni ellere emanet

Fuar Kültür Merkezi’nde yapılan olağanüstü genel kurula 440 kongre üyesinin 227’si katıldı. Çoğunluk sağlanamadığı için yaklaşık bir saat geç başlayan kongrede gelir-gider ve faaliyet raporları okundu, dilek ve temenni konuşmalarının ardından da seçime geçildi. Açık oylama usulüne göre yapılan seçimde Konyaspor’a 2001 yılında bir süre başkanlık yapan Ahmet Şan kulüp başkanlığına seçildi.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan, seçimin ardından yaptığı konuşmada Konya Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yeni oluşan yönetimle çıtayı yükseltmeye çalışacaklarını belirten Şan, "Önümüzdeki dönemde tesisleşme, Fair-Play’e bağlı bir taraftar, mali sorunlarını aşmış bir kulüp, altyapısı ve pilot takımıyla uyumlu yapıya sahip bir camia oluşturmaya çalışacağız. Bir dahaki genel kurula kadar en iyi şekilde çalışacağız" dedi. Ahmet Şan, eski başkan Mehmet Köseoğlu’na da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kongrenin sonunda yeni yönetim kurulu toplu olarak fotoğraf çektirdi.

Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:
"Hüseyin Çevik, Bahattin Karapınar, Arif Çelik, Ahmet Sert, Fethi Büyükbalta, Ali Egemen, Davut Ulus, Zekeriya Mızrak, Mehmet Bezirci, Güven Öten, Hasan Dağlı, Abdullah Şanlı, Sefa Ortaç, Memduh Oğuz, Hasan Çiftçi, Veli Kurt, Ahmet Poçan, Mehmet Han Çopur, Mehmet Üzümcü, Musa Arat"

konya
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2004 Cumartesi 15:33:25
Güncelleme :23 Ekim 2004 Cumartesi 18:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?