5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konyaspor Yönetimi son maçından galibiyet bekliyor

Son maçlarında sevinen taraf olmak istediklerinin altını çizen Ortaç, "Futbolcularımız, inşallah bizi puanla uğurlayacak. Yeni hocamızla, yeni heyecanla Denizli’den 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum. Yönetim kurulu olarak tam kadro Denizli’de olacağız" dedi.

22 Ekim’de yapılacak kongrenin ardından, göreve yeni gelecek yönetime girip, girmeyeceğine henüz karar vermediğini ifade eden Basın Sözcüsü Ortaç, "Bunu zaman belirleyecek. Gelişmeleri takip edeceğim. Duruma göre de, kararımı vereceğim" şeklinde konuştu.
Yönetime girmese bile Konyaspor’a desteğinin süreceğini belirten Sefa Ortaç, Konyaspor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için hep beraber çalışmaları gerektiğini kaydetti.

Kadro dışı kalan Fransız oyuncu Oumar’la ilgili açıklamalarda da bulunan Konyaspor Basın Sözcüsü Ortaç, "Oumar’ın alacağının yüzde 75’i ödendi. Kalan yüzde 25’lik kısım ise, Ocak’ta ödenecek. Bunun sebebi de, Oumar’ın vizesinin Ocak’ta bitiyor olması. Böyle bir açıklama yapabilir, ama özellikle üslubu ve ifade ediş şekli çok yanlış. Bu yüzden de süresiz kadro dışı bırakıldı. Hiçbir futbolcumuzun alacağı konusunda problem yok" diye konuştu.

iha-konya
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2004 Cuma 11:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?