6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'a 100 bin TL'lik destek

KONYASPOR'A 100 BİN TL'LİK DESTEK

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'a, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (KOSB) reklam karşılığında 100 bin TL'lik destekte bulundu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, takıma zor gününde destek vererek katkıda bulunanlara teşekkür etti. Başkan Karapınar, "Bu örnek davranış, Konya'mızdaki diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olur. Herkesin elinden geldiği kadarıyla Konyaspor'a maddi anlamda destek sağlamasını bekliyoruz. Konyaspor olarak birlik ve beraberlik içinde hareket eden bir ekibiz. Sporcularımızın tamamı ahlaklı, kişilikli, karakterli bir yapıdalar. Bunun avantajını ilk yarıda gördük. İnşallah ikinci yarıda bu bize artı

şekilde geri döner. İkinci yarıda zor geçecek bu maçların üstesinden gelecek oyuncu sayımız fazla. Sürekli mücadele etmiş oyuncu grubumuz var. Bunlar tecrübeli sporcular. Dolayısıyla bu sıkıntılı dönemi futbolcu kardeşlerimizle, teknik direktörümüzle, yönetimimizle ve şehrimizle aşacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Mevcut yönetimin tarihinde ilk kez kulübüne bu kadar maddi anlamda destek veren bir yönetim olduğuna değinen Karapınar, "Yönetim olarak Konyaspor Kulübü'ne 5.5 milyon lira destek verdik ve bugün buraya kadar geldik. Anadolu kulüpleri içerisinde bunun başka bir örneği öyle tahmin ediyorum ki, yoktur. Düşmüş bir takımı, kayyuma gitmek üzere olan bir takımı yönetici arkadaşlarımızla birlikte elinden tuttuk ve ayağa kaldırdık. İlk dönemi bitirdik, inşallah ikinci dönemi de sportif başarı anlamında

tamamlarsak Konya'da bir tarih yazılmış olacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından reklam karşılığında KOSB tarafından Konyaspor'a verilen 100 bin TL'lik yardımın temsili çeki KOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu tarafından Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'a teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 14:54:05
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 22:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?