6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'a moral ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Kerim Özkul ve Ayşe Türkmenoğlu ile AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Galatasaray maçı öncesinde Konyaspor'a başarı dileğinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Hasan Angı ve Kerim Özkul ile AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ni ziyaret ederek, zorlu Galatasaray maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu'nun yanı sıra yöneticiler de hazır bulundu.

Teknik direktör Giray Bulak ile bir süre sohbet eden heyet, Konyaspor'un Konya için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, Yeşil-beyazlı takıma Galatasaray maçında başarı dileğinde bulundu.

Futbolculara hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Sizlerin tek düşüncesinin Konyaspor'u başarıya taşımak olduğunu biliyoruz. Bu yolda ilerlerken zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama önemli olan her türlü sıkıntıya göğüs gererek bunları en kısa zamanda bertaraf etmek. Konyaspor'un özellikle ilk yarı sonunda istenilmeyen bir yerde olduğunu herkes biliyordu. Bunu düzeltmek adına yapılan çalışmaların meyvelerini verdiğini sezonun ikinci devresinde oynanan maçlarda alınan başarılı sonuçlarla görüyoruz. Dileğimiz bu başarılı neticelerin devam etmesi ve Konyaspor'un bir an önce ligin üst sıralarına sağlamca tutunması. Takım olma yolunda atılan adımları büyük bir heyecanla ve yakından takip ediyorum. Bazı nedenlerden dolayı çok istememize rağmen fazla birlikte olamıyoruz. Ama bunu da en kısa zamanda çözeceğimize ve sizlerin başarılı sonuçlara imza atmaya devam ettiğiniz süreçte birlikte olacağımıza inanıyorum. Hep yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz. Galatasaray ile oynayacağınız maçta başarılar diliyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ise, bu ziyaretin takıma büyük bir moral verdiğini ifade ederek, "Sizlerin yanımızda olduğunu görmek bize büyük moral veriyor. Özellikle Ankaragücü maçıyla başlayan dönemden itibaren hem oyun hem de sonuç anlamında bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı devam ettirmek için mutlak kazanmamız gereken Galatasaray maçında teknik heyetimize ve sizlere güveniyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 18:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?