6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'a moral ziyareti

KONYASPOR'A VALİ DOĞAN'DAN MORAL ZİYARETİ

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konyaspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Vali Aydın Nezih Doğan, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde ziyaret ettiği Konyaspor yöneticileri ve futbolcularla bir süre görüştü. Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız'ın da bulunduğu ziyarette konuşan Vali Doğan, herkesin başına gelebilecek bir düşüş döneminden geçildiğini, takımın yeniden toparlanarak kendisine yakışan başarılı sonuçları alıp sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceğine inandığını söyledi.

Konya Valisi Sayın Aydın Nezih Doğan'a ziyareti için teşekkür eden takım kaptanı Tayfun Türkmen, Kartalspor maçını kazanarak yeni bir çıkış yakalayacaklarını ifade etti.

Basına kapalı olarak bir süre yöneticiler ve futbolcularla görüşerek tatlı ikramında bulunan Vali Doğan, çıkışta yaptığı açıklamada, Konyaspor'un 1. ligin en kaliteli takımı olduğunu ve yeniden ligde çıkış yakalamak için bir sinerjinin oluşturulduğunu kaydetti. Vali Doğan, Konyaspor yöneticileri ve diğer kurum ilgilileriyle zaman zaman bir araya gelerek kamuoyunun bilgisi dışında mali sorunların çözümü noktasında görüştüklerini ifade ederek, "Konyaspor, Konya'nın en önemli markasıdır. Bir şehir kendi

marka değerleri üzerine inşa olur. Dolayısıyla Konya'nın tüm fertlerinin ayrı ayrı Konyaspor markasına sahip çıkması gerekir. Bu her zaman maddiyatla olmaz, maneviyatla da olur. Gelirisiniz desteklediğinizi ifade edersiniz, sıkıntı olduğu zaman yanında olduğunuzu hissettirirsiniz. Bazen de maddiyatla olur, aslında Konya bunu yapıyor bundan sonrada daha güçlü bir şekilde yapacak diye düşünüyorum" dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin ise Konyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına her zaman inandıklarını dile getirdi. Taştekin, "Galibiyetinde ayakta alkışlayarak yanında olduğumuz Konyaspor'un her dönemeçte, her virajda da yanındayız. İnşallah şampiyonluk turunu atarken bu anları düşündüğümüzde tatlı bir tebessüm olacaktır. Kartalspor'dan 3 puanla döneceğine inanıyorum. Bu maçın devamında da galibiyet serisi gelecek" diye konuştu.

 KONYA'YA YAKIŞIR EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BULACAĞIZ

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar da teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ve bir çok isimle görüşme yapıldığını açıkladı. Karapınar, "İlk tercihimiz Bülent Uygun hocaydı, kendisiyle çok uzun bir görüşme yaptık ama ikna edemedik. Önümüze birçok isim geliyor ama bizim 13 maçımızı çok iyi sevk ve idare edebilecek bir hoca arayışı içindeyiz. Yapımıza, şehrimize uygun bir teknik direktör arayışı içindeyiz. Çok aceleci davranmıyoruz, Kartalspor maçına Mehmet Yıldırım hocamızla birlikte çıkacağız.

Kartalspor maçında alacağımız 3 puan Konyaspor'un önünü açacaktır. Konya'ya da yakışır en iyi teknik direktörü bulacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:51:02
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 18:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?