4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor'a son dakika şoku: 2-2

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor maçında, son dakikada attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı.


2-2 berabere biten maçın sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, kendi seyircileri önünde kazanmak istediklerini belirterek, "Bu düşünce ve mantaliteyle oyuna başladık. Denizlispor sadece uzun toplarla kalemizde gol aradı. Oyunun geri kalanlarında biz de buna ayak uydurunca kendi oyun anlayaşımızın dışına çıktık. Defansta topu ileriye sokan El Saka'nın yokluğunu hissettik. Konyaspor'a geldiğimden beri sonuçları etkileyen hakem kararları oluyor. Bu da bizim açımızdan sıkıntı oluşturuyor. Oyunun ikinci yarısında bir hakem, bir takımın ancak bu kadar dizginlerini çekebilir" dedi.


Yeşil-beyazlı oyuncu Erkan Sekman ise, alınan sonuçtan üzüntü duyduklarını belirterek, "Hakem maçı çok etkiledi. Biz hava toplarına çıkmaya korkar olduk. Rakip oyuncular bizim üzerimize çıkıyor ama hakem bunları görmüyor. Maçtan galip ayrılmak istiyorduk fakat olmadı" diye konuştu.


Konyasporlu kaleci Özden Öngün de, bu maçta berabere kalmayı düşünmediklerini söyleyerek, "Ama bir hakem bir takıma elinden gelen herşeyi yaparsa sonuç bu oluyor. Maç boyunca her çıktığımız kafa mücadelesine faul verdi. Bunların arkasına sığınmamak lazım ama bundan öte gidilmiyor" şeklinde konuştu.


Denizlisporlu file bekçisi Souleyman Hamidou ise, deplasmanda alınan 1 puanın iyi oluğunu ifade ederek, "Bundan sonrası için bize moral oldu. Böyle devam etmesini istiyoruz. Çünkü şu anda içeride ve dışarıda aldığımız puanlar bizim için çok önemli" dedi.


Denizlispor'un 2 golünü kaydeden Yusuf Şimşek de, maçın geride kaldığını söyleyerek, "Önümüzde milli takım arası var. İyi çalışıp eksiklerimizi gidererek yola devam etmek istiyoruz. Bizim takımda ben yok, biz varız. Onun için golleri takımımız atmıştır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2007 Pazar 01:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?