6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'a taraftar dopingi

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, antrenmana gelen taraftarın desteği ile moral buldu.

Konyaspor'un, Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmana gelen Yeşil-beyazlı taraftarlar takıma destek çıktı. Takıma tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Teknik Direktör Giray Bulak'a baklava ikram edip, çiçek verdi. Antrenman sırasında taraftarlar bütün futbolcuları tek tek çağırarak tezahürat yaptı.

Ayrıca Konyasporlu taraftarlar, Teknik Direktör Giray Bulak'a sevgi gösterisinde bulundu. Konyasporlular Derneği Başkanı Ekrem Coşkun, Eskişehirspor maçı öncesi takıma moral vermek istediklerini belirterek, "Biz bu takımın bu renklerin sevdalılarıyız. Konya'nın Hazreti Mevlana'dan sonra gelen en büyük markası Konyaspor'dur. Bana göre bu sezon Konyaspor daha iyi yerlerde olmalıydı. Ama bu sene ligin altı ve üstü adeta cadı kazanı gibi. Telafisi mümkün olmayan haftalara girdik. Bu hafta Eskişehirspor ile zor bir maça çıkacağız. Bu maç öncesinde takımımıza destek olmak istedik" dedi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen ise yapılan destekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu birlikteliğe çok ihtiyacımız vardı. Bu birlikteliği her alanda sağlarsak başarısız olmamız mümkün değil. Hafta sonu kendi sahamızda sezonun en önemli maçlarından biri olan Eskişehirspor ile maç oynayacağız. Bütün Konyalılar, bu maça gelerek takımlarına sahip çıkmalı. Tüm Konyalılar gönül birliği yaparak pazar günü oynayacağımız Eskişehirspor maçından galip ayrılacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan pazar günü kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam ettiren Konyaspor, düz koşu ve ısınma hareketlerinden sonra dar alanda pas çalışması yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 18:41:10
Güncelleme :12 Mayıs 2009 Salı 18:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?