6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'a yeni marş

KONYASPOR'A YENİ MARŞ

Spor Toto Süper Lig'de 1 yıl aradan sonra yeniden mücadele eden Konyaspor için hazırlanan yeni marş tanıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'ndaki tanıtım toplantısına Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor marşının aranjörü ve yönetmeni Gündoğar ile marşın söz yazarı Mustafa Durmuş katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Karapınar, yeni marşın Eskişehirspor maçında takıma şans getirmesini diledi. Maddi bir beklenti içinde olmadan Konyaspor sevdalısı iki kişinin emek harcayarak hazırladığı marşın tribünlerde yankılanması arzusunda olduğun kaydeden Başkan Karapınar, "Konyaspor yeni marşıyla bu sezondan itibaren coşacak. Ortaya çıkan bu eserden sonra umuyorum takımımız büyük başarılar elde edecek. Tanıtım toplantısının Eskişehirspor maçı öncesine denk gelmesi inşallah hayırlı olur. Oynayacağımız

Eskişehirspor maçından 3 puan alırız ve bu marş gönüllerimize taht kurar" dedi.

İstanbul'da yaşamasına rağmen Konya sevgisini sürekli hissettiğini dile getiren sanatçı Gündoğar, Konyaspor'dan başarılı sonuçlar beklediğini söyledi. Anadolu takımlarından Bursaspor'un şampiyonluğunu hatırlatan Gündoğar, aynı başarıyı Konyaspor'dan da beklediğini vurguladı.

Marşın sözlerini yazarak seslendiren Mustafa Durmuş ise, bir hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Konyalıları şehirlerinin takımına sahip çıkmaları için birlik ve beraberliğe çağıran Durmuş, marşı hazırlamaktaki amacının takıma katkı sağlamak olduğunu bildirdi.

Konuşmaların ardından stadyumun içindeki yeni skorbordda yeni marş izlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 14:09:04
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 14:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?