4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor

Konyaspor'da, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda oynanan Kayseri Erciyesspor maçında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.
 
Konyaspor Başkan Yardımcısı Arif Çelik güçlü rakipleri karşısında hakettikleri bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Kayseri Erciyesspor'un puan cetvelinde göründüğü gibi zayıf bir takım olmadığını biliyorduk. Hazırlıklarımızı bu yönde tamamlayıp Kayseri'ye gitmiştik. Maça iyi başlayan taraf biz olduk. Rakibimizin üstünde baskı kurarak gole ulaşmayı bildik. Kritik bir maçtı. Eğer Erciyesspor maça baskılı başlasaydı golü onlar da bulabilirdi. İlk yarı neredeyse pozisyon dahi vermedik. İkinci yarıda da oyun disiplinimizden kopmadık. Devrenin başında Ufuk'un yerine oyuna giren Ahmed Belal takıma hız kazandırdı. Hocamız oyuncu değişikliklerini gerçekten tam zamanında ve yerinde yaptı. Ahmed Belal'in ayağından da ikinci golümüzü bulunca rakibimiz iyice dağıldı. Maç boyunca baskı kuran takımımızda son bölümlere doğru yorgunluk belirtileri başladı. Çünkü maç boyunca tempolu oynadık ve üstünlüğü elimizden bırakmadık. Kalemizde gördüğümüz tek gol de olmasaydı iyi olurdu ancak burada önemli olan bu zor deplasmandan 3 puan getirmekti. Biz bunu başardık. Bütün teknik heyet ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Haklı bir galibiyet aldık. İnşallah ilerleyen haftalarda bunun devamı gelir" dedi.
 
Öte yandan Fortis Türkiye Kupası'nda Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor bu maçın hazırlıklarına yarın yapacağı tek antrenmanla başlayacak.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 17:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?