6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da bayram havası

Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında dün deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Konyaspor'da bayram havası yaşanıyor.

Konyaspor, dün oynanan Trabzonspor maçında 84. dakikada Roman Kratochvil ile bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olurken, ligde maç fazlasıyla 12. sıraya yükseldi. Haftayı çok kritik bir 3 puanla kapatan Yeşil-beyazlılar ligde biraz olsun rahat bir nefes aldı.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Trabzon deplasmanından galibiyetle döndükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için çok iyi galibiyet oldu. Zor bir maçtı. Ligin şampiyonluk adayı olan Trabzonspor ile oynadık. 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Son zamanlardaki çıkışımızın tesadüf olmadığı gösterdik. Trabzonspor'un girmiş olduğu çok net pozisyonları vardı. Kalecimiz Oğuzhan'ın çıkardığı pozisyonlar çok kritikti. Bizim de etkili pozisyonlarımız oldu. Ama son dakikalarda bulduğumuz golle maçtan galip ayrıldık. Oyuncu ve teknik ekibi kutluyoruz. Bundan sonraki her maç bizim için final havasında geçecek. Umarım Konyaspor bundan sonra ligde daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 12:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?