4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor'da Denizlispor maçının hazırlıkları başladı

Konya Atatürk Stadı’nda yapılan antrenmana ülkesinde olan Teknik Direktör Safet Susic katılmazken, Yeşil-beyazlı takımı antrenör Hamza Hamzaoğlu çalıştırdı. Antrenör Hamza Hamzaoğlu, futbolculara kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Yaklaşık bir saat süren antrenman, düz koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından sona erdi. Antrenmana milli takımda bulunan Domoraud ve Camara ile sakat olan Mustafa Şahintürk katılmadı.

Antrenman sonrası soruları cevaplayan Yeşil-beyazlı oyuncu Zafer Demir, Denizli’ye daha rahat gideceklerini belirterek, "Lige verilen ara, bizim için iyi oldu. Bu arada ’Hocamızla daha iyi çalışırız ve Denizlispor maçına daha iyi hazırlanırız’ diye düşünüyorum. İnşallah yeni hocamızla daha büyük başarılara imza atarız" dedi.

Yönetimin aldığı olağaüstü kongre kararını da değerleniren Zafer Demir, profesyonel futbolcu olduklarını belirterek, Konyaspor’un sahipsiz kalacağına ihtimal vermediğini kaydetti.
Konyaspor’a sezon başında Denizlispor’dan transfer olan Levent Kartop ise, ligdeki bütün maçların zor olduğunun altını çizerek, "Gençlerbirliği maçını galibiyetle kapamamız, iyi bir moral oldu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara da, hocamızla kaynaşma açısından iyi gelecek" diye konuştu.

Denizlispor’un çok güçlü bir takım olduğunu belirten Levent, yine de bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu, bunu da başaracak güçte bir takım olduklarını söyledi.

iha-konya
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2004 Perşembe 13:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?