6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da erken mesai

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Hafif sakatlıkları bulunan Cihan, Bülent, Zafer ve Celalettin yürüyüş yaptı. Sakatlığının tedavisi için Almanya'da bulunan Erdal Kılıçaslan ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Daha sonra oyuncular şut çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi.

Yeşil-beyazlı oyuncu Erdal Kılıçaslan sakatlığını atlattığını belirterek, "Testislerimde bir sorun vardı. Bunu başarılı bir ameliyatla giderdik. Bugünden itibaren takımla birlikte antrenmanlara başladım. Biraz form eksikliğim var. Birkaç hafta içinde formama kavuşmak istiyorum. Benim olmadığım süreçte takımımızı takip ettim. İyi top oynuyoruz. Biraz şanssızlığımız var. Dünkü Galatasaray maçında iyi mücadele ettik. Gol atanın kazanacağı bir maçtı. Şanssız bir gol yedik ve yakaladığımız pozisyonlarıdeğerlendiremedik. Bu mağlubiyeti ileriki haftalarda telafi ederiz diye düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 09:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?