6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da Fenerbahçe alarmı

KONYASPOR'DA FENERBAHÇE ALARMI

Konyaspor'da, Fenerbahçe maçı hazırlıkları basına ve taraftara kapatıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 18 Ekim Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde dün akşam yapılan antrenmana milli takımlardan dönen Mahamoudou Kere ve Borek Dockal'da katılırken, Kere takımla birlikte, Dockal ve Murat Tosun ise takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, kaleciler Gökhan, Orkun ve Ercüment'in koruduğu kalelerde yapılan gol çalışması ile devam etti. 1 saat 35 dakika süren antrenman çift kale maç, şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Fenerbahçe maçından 3 puanla ayrılmak isteyen Konyaspor'da, yarından itibaren çalışmaların basına ve taraftara kapatıldığı bildirildi.

"FENERBAHÇE MAÇINDA 3 PUANI HEDEF SEÇTİK"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe maçında taraftarında desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istediklerini söyledi. Doğan, "Fenerbahçe maçı zor maç olacak. Bizde haftalardır basit hatalardan yediğimiz gollerden puan alamıyoruz. Kaliteli bir kadro ile Fenerbahçe'ye karşı oynarken 3 puanı hedef seçtik. Sistemli oynamaya çalışıyoruz ama basit hatalardan yediğimiz gollere bir türlü önlem alamadık. Bu maçta bunları tekrarlamayacağız. Seyircimiz önünde galibiyetle tanışıp tekrar

moral bulup önümüzdeki haftalara çok daha güvenli girmek istiyoruz. Bütün hazırlıklarımız bu yönde" dedi.

Seyircinin sadece büyük takımlarından maçlarında değil her maçta takıma sahip çıkmasını isteyen Teknik Direktör Ziya Doğan, "Ama maalesef seyircimiz büyük maçlarda stadı komple dolduruyorlar. Biz istiyoruz ki, her maçta Konyaspor'a büyük bir destek versinler. Belirli bir sayıdaki seyircimiz her maçta tribünleri doldursun ve takımın büyümesine çok büyük etki yapsın" diye konuştu.

KONYASPOR'DA FENERBAHÇE ALARMI
KONYASPOR'DA FENERBAHÇE ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 11:44:01
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 13:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?