6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da G.Birliği mesaisi başladı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular dar alanda pas çalışması yaparak antrenmanı devam ettirdi.

Konyasporlu futbolcu Zafer Demir, bu sezon deplasman takımı olduklarını ifade ederek, "Biz içeride dışarıda hep 3 puan için çıkıyoruz. Antrenmanlarımızda çok hırslı ve istekliyiz. Ama nedense kendi sahamızda oynadığımız maçlarda sıkıntı çekmeye başladık. Pozisyon bulmada biraz sıkıntı yaşıyoruz. Ama deplasmanda daha rahat bir oyun sergiliyoruz. Hacettepe maçında Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız mağlubiyetten dolayı 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı. Son 10 dakikada oyuna ağırlığımız koyarak istediğimiz almış olduk" dedi.

Gençlerbirliği'nde yaşanan teknik direktör değişikliğinin kendileri için dezavantaj olabileceğini belirten Zafer Demir, "Yeni hoca geldiği zaman futbolcular kendini gösterme açısında ayrı bir motivasyonla oynar. Asıl önemli olan bizim ne yapabileceğimizdir. Sahada iyi oyun oynarsak rakip kim olursa olsun bizim için farketmez. Gençlerbirliği maçından da galip gelerek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 21:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?