6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da galibiyet sevinci

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Özer, Gaziantepspor maçında takımın sergilediği iyi mücadeleyi sonuca yansıttığını söyledi.

Gaziantepspor maçından önce rakiplerinin kendilerine karşı favori olarak gösterildiğini belirten Basın Sözcüsü Ramazan Özer, "Biz maçtan önce de yaptığımız açıklamalarda lig arasını iyi değerlendirdiğimizi ve Gaziantepspor maçını kazanacağımıza olan inancımızı defalarca ifade etmiştik. Çünkü takımımızın Giray Bulak hocanın göreve gelmesinin ardından yakaladığı bir çıkış vardı. Tek sorun bu çıkışın hak ettiğimiz halde skora yansımamasıydı. Rakibimiz karşısında kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptık. Sonucunda attığımız güzel bir golle önemli bir deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın sonucu daha farklı olabilirdi. Ama bizim için önemli olan saha içerisindeki mücadelemizin ve kazanma azminin üst düzeyde olmasıydı. Konyaspor artık kendi kimliğine kavuşmaya başladı. Bu galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz" dedi.

Gaziantepspor galibiyetinin takım için çok büyük moral olduğunu ifade eden Özer, "Uyum sorununu tam olarak atlatamadığımız bir dönemde oynadığımız zorlu maçlar serisini tamamladıktan sonra kendi ayarımızda olan takımlarla olan seriye başladık. Bizim amacımız her maça kazanmak için çıkmak, bunun için sahada son düdüğe kadar mücadelemizi yapmak. Gaziantepspor deplasmanında alınan galibiyet takımımıza büyük bir moral oldu. Takımımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bundan sonra her maçı kendi içinde bir final olarak görüyoruz. Sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. İyi bir seri yakaladığımız zaman ligin üst sıralarında kendimize yer bulacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Ramazan Özer, hafta sonu karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu hafta ilk galibiyetini alarak moral bulduğunu söyleyerek, "Bizi rakibin durumu değil kendi durumumuz ilgilendiriyor. İyi bir hazırlık dönemi geçireceğimize ve rakibimizi mağlup ederek ligdeki çıkışımızı sürdüreceğimiz konusunda teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 14:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?