6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da göreve devam kararı

KONYASPOR'DA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇALIŞMALARI

Turkcell Süper Lig'de 1 yıllık aranın ardından yeniden mücadele edecek Konyaspor'da olağanüstü genel kurul öncesi kulüp başkanı Bahattin Karapınar ile birlikte mevcut yönetimde bulunan 9 yönetici göreve devam etme kararı aldı.

Bahattin Karapınar, kulübün resim internet sitesine yaptığı açıklamada, yoğun ve yorucu geçen bir sezonun şampiyonluk ile sonuçlanıp Süper Lig ile taçlandırılmasının ardından sorumluluklarının daha da arttığını söyledi. Yönetim kurulu olarak daha yapacak işleri olduğunu ifade eden Karapınar, 11 Haziran Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurulda yönetimi güçlendireceklerini belirtti.

Karapınar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kulübün yapılanması adına devamlılığın esas olduğunu da göz önüne alarak mevcut yönetimde yer alan Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar ve Fethi Büyükbalta ile yolumuza devam etme kararı aldık. Yeni oluşacak maddi anlamda daha güçlü bir yönetim konusunda birçok sanayici ve iş adamımız ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız olumlu tepkiler yaptığımız işlerin doğruluğunu ve yönetimimize olan güveni bir kez daha ortaya koymuştur.

Yapılacak olağanüstü genel kurul sonrasında her anlamıyla Konyaspor'un vizyonu ve misyonunu sırtlayacak ve bu bağlamda başarılı olacak bir yönetim kurulunun oluşacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Süper Lig'de de başarılarıyla adından söz ettirecek bir Konyaspor meydana getirmek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 12:12:05
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 12:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?