7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor

KONYASPOR'DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Konyaspor, iç sahada oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Ziya Doğan, Konyalıların bu maçta takımı yalnız bırakmamasını istedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Kayserispor'u ağırlayacak Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde dün akşam yapılan antrenmana sakat olan Emrah Eren dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda taktik çalışma yapıldı.

Teknik direktör Ziya Doğan, camianın bugüne kadar takıma yeterince destek vermediğini belirtirken, bu duyarsızlığa Kayserispor ile oynanacak maçta tribünleri doldurarak son verilmesini ve taraftarların takıma itici güç olmasını istedi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Ziya Doğan, Kayserispor maçından galip ayrılmak istediklerini söyleyerek, "Ben oyuncularıma hep şunu söylüyorum. 'Haftanın 1 gününde sadece 1,5 saatlik bir zaman dilimine iyi konsantre olursak oynadığımız maçları en iyi sonuçlarla

tamamlarız'. Geçen hafta Manisaspor'a karşı aldığımız galibiyet hem oyuncularımızın hem de camiamızın morallerini yerine getirdi. Bunu bu haftada tekrar etmek istiyoruz" dedi.

Konyalıyım diyen herkesi Kayserispor maçında davet eden Ziya Doğan, 2 milyon nüfusa sahip şehirde stadın dolmamasına sitem ederek, "Konyaspor iç sahada oynadığı maçlarda taraftar gücünü gerçek anlamda arkasına alamıyor. Bu hafta ben Konyalıyım ve Konyasporluyum diyen herkesi Kayserispor maçına davet ediyorum. Böyle zamanlarda bize sahip çıkarak tribünleri dolduracaklar. Bizde sahada 90 dakika boyunca onları mahcup etmemek ve sevindirmek adına elimizden gelen gayreti ve mücadelemizi sahaya yansıtacağız.

Ama şu ana kadar Fenerbahçe maçı dışında tribünlerde Süper Lig takımına yakışmayacak ve yetersiz olan bir atmosfer gördük. İnsanlar evlerinde ve kahvahanelerde oturup maç izlemek yerine bu şehrin en önemli marka değerlerinden biri olan Konyaspor'a tribünlere gelerek destek verip sahip çıkmalıdır. Geçen sene biz bu havayı play-off maçları öncesinde oluşturduk. Bir kaç destek çağrısının ardından İstanbul'da 30 bin kişiye final maçı oynadık. Konya'daki maçlarda müthiş bir güç haline dönüştük. Konyalı Süper

Lig'de bir takımı olmasına rağmen rehavet içerisinde. Nelerle mücadele ettiği herkes tarafından bilinmesine rağmen duyarsızlık var ve Konyaspor şu ana kadar kaderine terk edilmiş durumda. Bizimle birlikte çok heyecan duyan insanlar olduğunu da biliyoruz. Ama biz 2 milyon nüfusa sahip şehirde stadyumun tamamen doldurulmasını ve çok önemli bir güç olduğunu taraftarlarımızın hissettirmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konyasporlu Kaleci Orkun Uşak ise, Manisaspor karşısında alınan galibiyetle hem moral kazandıklarını hem de kendi özgüvenlerinin geri geldiğini ifade ederek, Kayserispor ile oynayacakları ve zor geçeceğini bildikleri maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Sıkıntılı bir dönemi geride bırakmaya başladıklarını dile getiren kaleci Orkun, "Bazen işler kötü gitmeye başladığında buna engel olamazsınız. O top kaleye girmek istediği zaman siz gerekli bütün önlemleri de alsanız elinizden bir şey

gelmez ve birilerine çarparak top gol olur. Sanırım bizim başımıza gelende böyle bir dönemdi. Rakibe çok fazla pozisyon vermediğimiz, kalemizi iyi savunduğumuz bir dönemdi. Açıkçası hep istemediğimiz şeyler oldu. Ama bu dönemler hep kırılmalarla son bulur. Umuyorum ki, bizim adımıza da kırılma geçen hafta Manisaspor deplasmanında aldığımız galibiyetti" diye konuştu.

KONYASPOR'DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 11:02:00
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 11:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?