6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hazırlıklar tamam

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenör Nevzat Dinçbudak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan oyuncular antrenmanı yan top ve şut çalışmasıyla tamamladı.

Konyaspor'un orta saha oyucusu Cihan Haspolatlı Antalyaspor maçının mutlak 3 puan almaları gereken bir maç olduğunu söyleyerek, "Takımda bir kan değişikliği oldu. Bunun takıma olumlu ya da olumsuz bir etki yaptığını maçta göreceğiz. Futbolcular olarak hiçbir şeyi kafaya takmadan maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Bunu yapacak güçte olduğumuzu düşünüyorum. Ligde Antalyaspor maçından sonra zorlu bir fikstürümüz olacak. Ama artık eskisi gibi küçük veya büyük takım kalmadı. Bütün takımlar hemen hemen birbirleriyle eşit seviyede. Onun için büyük takımlarla oynanan maçların sonucu belli olmuyor. Biz Konyaspor olarak bütün maçlarımızı kazanmak için çıkıyoruz. Önümüzde 4-5 maçlık zor bir seri olabilir ama sonuçta bizde iyi takımız. Her geçen gün takım olarak birbirimize daha çok
alışıyoruz. Bunu sahaya yansıtmamız lazım" dedi.

Öte yandan Konyaspor Antalyaspor'un saha kapatma cezası nedeniyle Adana'da oynanacak maç için karayoluyla bu şehre hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 17:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?