6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef 22 puan

Konyaspor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamlamayı hedefliyor.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, ligin ilk yarısında 16 maç oynanacağını söyleyerek, "Devre arasına kadar toplayacağımız 22 puan bizim için iyi olacak diye düşünüyoruz. Bunu yapabiliriz. Alacağımız 22 puan çok çok iyi bir puan. Çünkü ikinci yarı 18 maç oynanacak. Onun için en güvenilir puanı toplamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Agresif bir takım oluşturmak istediğini ifade eden Bulak, "Devre arası transferi için araştırmalar yapıyoruz. Agresif ve hızlı oyuncu arıyoruz. Aynı zamanda oyun kalitesi yüksek oyunu elde tutabilecek oyuncu bakıyoruz. Temaslarımız var. Bütçemize uygun olursa alacağız" diye konuştu.

Takımda Tehoue'den memnun olmadığını ifade eden Teknik Direktör Giray Bulak, "Çok para verilerek alınan bir oyuncu. Ama onunda haklı nedenleri var. Paris'te doğup İstanbul'da oynadım diyor. Burada o kadar konsantre olup oynayamadığını söylüyor. Herkes her yere uyum sağlayamayabilir. Ama futbol yaşam içerisinde kısa sürede oynanan bir oyun. Tehoue bu kısa sürede burada oynayıp kazanayım dese ileride çok daha rahat edecektir. Bu sayede hem kendi işini hem de bizim işimizi görür. Ama bu konuda zorlanıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 13:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?