6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef; 3 puan

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha son pas ve şut çalışması yapan Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı teknik bir çalışmayla tamamladı. Antrenman sırasında teknik direktör Giray Bulak çalışmayı sık sık keserek oyunculara uyarılarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu Celalettin Koçak, maçlardan galibiyetle ayrılamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade ederek, "Kamp döneminde oynadığımız hazırlık maçlarında da galibiyet alamadık. Ama ligin ikinci yarısında takımımızın başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü başarıya ihtiyacımız var. Ligde alt sıralarda bulunan takımlar da iyi konuma geliyor. Biz de takım olarak bunun bilincindeyiz. Bu hafta Ankaraspor maçıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

İkinci yarıda daha iyi bir performans ortaya koymayı amaçladıklarını söyleyen Celalettin Koçak, "Herkesin bir performans grafiği vardır. Ben de kendi grafiğimi yükseltmek istiyorum. Ligin ikinci yarısında takıma daha büyük katkıda bulunmak istiyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 18:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?