6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef 3 puan

Konyaspor, hafta sonu kendi sahasinda Fenerbahce ile oynayacagi macin hazirliklarini 3 puan parolasiyla surduruyor.

Tatlicak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktor Giray Bulak yonetiminde yapilan antrenman duz kosu ve isinma hareketleriyle basladi. Daha sonra dar alanda pas calismasi yapan Yesil-beyazli futbolcular, teknik calismayla antrenmani tamamladi.

Antrenmanda hafif sakatligi bulunan Serhat Akyuz takimdan ayri duz kosu yapti. Yesil-beyazli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, antrenman sonrasi yaptigi aciklamada, takimin gecmisteki maclarda iyi bir performans sergileyemedigini belirterek, "Aslinda donup geriye bakildiginda takim olarak cok iyi bir performans sergiledigimiz soylenemez. Su anda 17 puanimiz var. Inisli cikisli bir grafik sergiledik, ama her sey geride kaldi. Onumuzde bir Fenerbahce maci var. Biz bu maci kazanacagiz. Hepimiz bu maci kazanip devre arasindan bir mac once 20 puani yakalayip ilk yariyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bizim kimseden korkumuz yok. Acikcasi cok iyi bir futbol oynayip kazanacagimizi dusunuyorum" dedi.

Ligin ilk yarisinda kendi performansindan da cok memnun olmadigini ifade eden Fahri Tatan, "Takim gibi benim de performansim inis cikisli bir grafik sergiledi. Zaman zaman iyi, zaman zaman kotu maclar cikardim. Ama sonucta her futbolcunun basina boyle seyler geliyor. Ben en iyi sekilde calismalarima devam ediyorum. Bu maci iyi atlatip ikinci yariya bambaska bir Fahri olarak girmek istiyorum" seklinde konustu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?