6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef; 3 puan

Bu sezon üçüncü kez Ankara 19 Mayıs Stadı'na çıkacak olan Konyaspor bu sahada 3. galibiyetini almak istiyor.

Ligde yer alan Başkent ekiplerinin 3'ünün de maçlarını 19 Mayıs Stadı'nda oynaması nedeniyle Süper Lig ekipleri sıklıkla, zemini sezon başında sentetik çimle kaplanan 19 Mayıs Stadı'na çıkmak durumunda kalırken, suni çim saha Konyaspor 2 galibiyet elde etti. Ligde suni çim sahada 3'te 3 yaparak en çok galibiyeti Antalyaspor elde ederken, 2 galibiyeti bulunan takımlar arasında yer alan Konyaspor yarın oynanacak Gençlerbirliği karşısında 3. galibiyetini almak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 19 Mayıs Stadı'nda hiç maç kaybetmezken ilk galibiyetini ligin ilk yarısında oynadığı Hacettepe maçında aldı. Ligin 9. haftasında deplasmanda Hacettepe'ye konuk olan Konyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini Veysel Cihan ve Serhat Akyüz'ün golleriyle 2-1 mağlup ederek suni çimdeki ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. İkinci maçta bu kez Ankaragücü'ne konuk olan Konyaspor iyi bir futbol sergilediği maçta İsmail Güldüren, Cihan Haspolatlı ve Bülent Bölükbaşı'nın golleriyle 3-1 kazanmasını bildi.

Yeşil-beyazlılarda yeni hedef yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçını da kazanarak saha zemini suni çim olan 19 Mayıs Stadı'nda 3'te 3 yapmak olarak belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 11:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?