6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef; galibiyet

Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Konyaspor, Kadir Has Stadı'nda Kayserispor'a ikinci mağlubiyetini yaşatmayı hedefliyor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde zorlu son 6 haftaya girdiklerini belirterek, "Geçen hafta oynadığımız Sivasspor maçıyla şehrimiz bir birlik ve beraberlik yakaladı. Futbolcularımıza ciddi bir motivasyon sağlandı. Sivasspor maçında galip gelmek istiyorduk, fakat olmadı. Eğer 3 puan alabilmiş olsaydık çok daha rahatlayacaktık. Ama son haftalarda alınan 1 puan bile altın değerinde. Bu hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacağız. Kayserispor maçında 3 puan hedefliyoruz. Kayserispor ligin iyi takımlarından, fakat biraz eksiklikleri var. Bu sene ciddi hedefleri bulunmuyor. Biz de ateş hattından kurtulmak için daha istekli oynamamız lazım. Lig çok çetin ve dikkatli olmamız lazım. Kayseri'de çok güzel bir statta oynayacağız. Rakibimiz de bu sahada son 2 maçını kazanmış. Fakat biz kazanma isteğiyle gidiyoruz. Kayserispor'a Kadir Has Stadı'nda bir mağlubiyet de biz yaşatacağız" dedi.

Konyaspor'un ligde üst sıralara oynayan takımlara karşı daha rahat bir futbol sergilediğini ifade eden Kuntoğlu, "Trabzonspor maçından 3 puan aldık. Sivasspor ilk yarıdaki maçımızda çok zorlandı, geçen hafta berabere kaldık. Ben zorlu maçlardan hiç korkmuyorum. Bize denk rakiplerimiz ile oynadığımız maçlarımız sıkıntılı geçiyor. Herhalde bu maçlara konsantre olamıyoruz. Kalan haftalarda deplasmanda alınacak olan bu puanlar bize katkı sağlayacaktır, ancak biz evimizdeki 3 maçı ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Ama herkesin içi rahat olsun; bizim kesinlikle düşme korkumuz yok. Sezon sonunda bu takım ligde kalacaktır" şeklinde konuştu.

Başkanlığının ilk yılının kendisi için zorlu geçtiğini söyleyen Kuntoğlu, "Benim başkanlıktaki ilk yılım çok stresli geçiyor. Bir takım maddi sıkıntılar yaşadık. Ama işin sonuna geldik. Bu yılı atlattıktan sonra daha iyi bir Konyaspor seyredeceğiz. Ben başkanlığa gelirken 3 yılın sonunda Konyaspor'u UEFA'da oynatacağız diye söz vermiştim. Bu takım UEFA'ya gitmeden başkanlığı bırakmayacağım" dedi.

 Ligde Kadir Has Stadyumu'nda 3 maça çıkan Kayserispor, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Kadir Has Stadyumu'nda açılışını yaptığı ve ilk maçını Fenerbahçe ile oynayan Kayserispor bu maçta sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılırken, sonrasında oynadığı Ankaragücü ve Denizlispor maçlarından 2-0 galibiyetle ayrılmasını bildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 11:39:05
Güncelleme :25 Nisan 2009 Cumartesi 11:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?