6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef; galibiyet

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçında mutlak 3 puan hedefliyor.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Gaziantepspor maçının kendileri için ayrı bir önem kazandığını belirterek, "İlk yarıda Gaziantep'e gittimizde aramızda biraz puan farkı vardı. Şimdi de yine aynı puan farkı var. Gaziantepspor 31 puanda, biz 27 puandayız. Bu maçtan galip gelirsek 30 puan yapacağız. Onun için bu maçı kazanmak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. İyi oynayarak Gaziantepspor maçının galibi olmak istiyoruz. Lig bitimine yaklaşıldıkça takımların puan alma şiddeti artıyor. Bu saatten sonra iyi oyun değil alınacak puanlar önemli" dedi.

Bu sezon oynanan rakiplerin teknik direktör değişikliğinin kendi maçlarını fazla geldiğini belirten Giray Bulak, "Gaziantepspor'un teknik direktörü ile yol ayrımına gitmesini dert etmiyoruz. Biz bu maçtan kesinlikle galibiyet almak istiyoruz. Çalışma ve planlarımız zaten bu yönde" şeklinde konuştu. Bulak takımda yaşanan sakatlıklar ve hastalıkların Gaziantepspor maçına yansıtmak istemediklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, cumartesi günü oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, günü yaptığı hafif antrenmanla geçirdi. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle sürdü. Antrenmana Oğuzhan, Jefferson, Erhan, Kratochvil, İsmail, Milos, Da Silva, Mustafa, Poljac, Bülent, Serhat Akın, Veysel, Mehmet Çoğum katılmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?