6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef; galibiyet

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular, istasyon çalışması yaptıktan sonra antrenmanı dar alanda kısa pas çalışmasıyla tamamladı. Hafif sakatlıkları bulunan Ayman ve Kratochvil takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Er, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan almak istediklerini belirterek, "Geçen hafta oynadığımız Gaziantepspor maçında beklemediğimiz bir skor ortaya çıktı. Kötü oynadık, kötü oynayınca da mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Ama bizim için Gaziantepspor maçı geride kaldı. Geçen hafta bizim için çok sıkıntılı geçti. Birçok arkadaşımız hastalıkları nedeniyle antrenmanlara çıkamadı. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor maçında bunu telafi etmek istiyoruz. Deplasmanlarda daha iyi sonuç alan takımız. Antrenmanlardaki çalışmalarımız hep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan almak yönünde. İnanıyorumki bunu başaracağız" dedi.

Kendini fizik ve mental anlamda iyi hissettiğini belirten Mustafa Er, bundan sonra takıma daha faydalı olabilmek için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?