6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef galibiyet

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular 3 grup halinde dar alanda pas çalışması yaparken, antrenman çift kale maç ve yan top çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenman sonrası İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, geçen hafta deplasmanda alınan 3 puanın kendilerine moral olduğunu belirterek, "Bu hafta oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına daha donanımlı çıkıyoruz. Daha arzulu, daha istekli bir oyun oynayacağız. Buradan alacağımız 3 puan bize ileride çok büyük katkı sağlayacak. Ama geniş ve iyi bir kadroya karşı oynayacağımızı biliyoruz. Çabuk oyunculardan kurulu bir takım. Özellikle deplasmanda rakibine sıkıntı yapacak bir ekip. Onun için sabırlı oynayacağız. Aynı sabrı taraftarımızdan da bekliyoruz. Rakibin puanına ve ligde alt sıralarına bakıp aldanmamamız lazım. Rakibin yapabileceklerine ve kadrosuna bakmak lazım. Bizi zor maçı beklediğini ve taraftarın da bizi destekleyeceğini biliyoruz. Kolay olmayan bir maçı iyi oyunla kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 15:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?