6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da hedef; galibiyet

Konyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekibin bugün yapacağı antrenman şiddetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, ligin ilk yarısında Denizlispor ile kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, "Rakibimizin ligde 15 puanı bulunuyor. Bizim 21 puanımız var. Demekki aşağı yukarı 6 puanlık bir maç olacak. Onun için biz beraberliğin 3 puan, galibiyetin 6 puan olduğunu biliyoruz. Denizlispor kendi sahasında çok maç kazanan bir ekip. Kendi sahalarında oynadıkları 9 maçın 4'ünü kazanmış, 1 maç berabere kalmışlar. Ama deplasmanda galibiyeti yok. Kendi sahalarında rakibe üstünlük sağlayan bir ekip. Bizim maçta da bize üstünlük sağlamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Ama biz de iyi bir takım olduk ve iyi bir ekip olduk. Mücadele ediyoruz, çok koşuyoruz ve iyi top yapıyoruz. Önde rakipleri korkutacak oyuncularımız var. Önceden biraz daha savunma ağırlıklı oynuyorduk. Fakat şu anda her iki yöne de oynayacak oyun anlayışımız var. Onun için artık topal değil atak oynuyoruz. Çok deneyimli oyuncularımız var. Bu maçta alacağımız galibiyet bize ileriki haftalarda çok büyük
kazanımlar yapacaktır. Bunun bilincindeyiz. Denizlispor maçına iyi çalıştık. Ama bugün antrenman yapamıyoruz. Dışarıda çok şiddetli bir rüzgar var. Bunun için yarınki antrenmanımızı Denizli'de yapacağız. Rakibimiz hakkında önemli bilgilere sahibiz. Aynı zamanda Roman Kratochvil'den de faydalanıyoruz. Kazanmak için oynayacağımız bir maç olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?