7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor'da kale Haluk'a emanet

KONYASPOR'DA KALEYİ HALUK KORUYACAK

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un kalesini Haluk Tanrıseven koruyacak.

Süper Lig hedefiyle mücadele eden Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Konyaspor'da "01" numaralı formayı giyen kaleci Recep Öztürk'ün şike operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından kaleyi Haluk Tanrıseven koruyacak.

28. hafta maçında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak Konyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak teknik direktör Ziya Doğan ile birlikte sabah saatlerinde karayoluyla bu şehre hareket etti. Konyaspor için önem taşıyan bu maçta kaleyi koruyacak Haluk Tanrıseven ise takım arkadaşı Recep Öztürk'ün suçsuz olduğuna inandığını söyledi. Recep'in en kısa sürede aralarına dönmesini beklediğini belirten Tanrıseven, "Recep'in böyle bir olayın içerisinde olmadığına bizler ve ailesi inanıyor. Sonuçta biz

Recep'i bir günlük ve sadece Konyaspor'dan tanımıyoruz. Konyaspor'a ve Konya'ya hizmet verdiği için bu olay bittikten sonra Recep'e karşı olan görevlerimiz tabiki bitmeyecek. İçerisinde bulunduğu psikolojiden kurtulması adına sonuna kadar destek olmamız lazım. Onu çok seviyoruz ve yeniden aramızda göreceğimize de yürekten inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 11:55:00
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 12:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?