6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da kongre süreci

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyaspor'un kongre sürecinde emreden ya da karar verici olmak istemediklerini söyledi.

Mevlana Bera Otel'de spor basınıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyaspor'un belediyenin takımı değil şehrin takımı olduğunu belirterek, "Biz emreden ya da karar veren olmak istemiyoruz. Kriz durumunda destek vermek istiyoruz. Biz Konyaspor'a sadece bu sene sezon bitimine 6 hafta kala müdahil olmak zorunda kaldık. Nitekim takım sezonu ligde kalarak tamamladı. Konyaspor hepimizin sorumluluğudur. Şu anda bir kongre süreci yaşanıyor. Biz şöyle ya da böyle olsun demek istemiyoruz. Maalesef bu süreçte tam destek halinde olamadık. Taşın altına elini koyan az sayıda kişi var. Ben birlik ve beraberlikten yanayım. Konyaspor menfaatlerini düşünüyorum" dedi.

Yeni oluşacak yönetimin maddi yönden tam destek olabilecek bir yönetim olması gerektiğinin altını çizen Tahir Akyürek, "Günümüzde rekabete katılmak için maddi güce ihtiyaç var. Yönetime girecek olanların 100 bin YTL hibe, 100 bin YTL da emanet verebilecek konumda olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 11:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?