6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da kupa maçı hazırlığı

Konyaspor, Çarşamba günü kendi sahasında Denizlispor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Milos Mihajlov takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Tecrübeli defans oyuncusu İsmail Güldüren, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçından 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Gençlerbirliği'nin 80 dakika boyunca tek atağı vardı. Son 10 dakikada yediğimiz golle maç berabere bitti. Ligin tecrübeli takımlarından biriyiz. Böyle bir takımın son 10 dakikada bu kadar geriye çekilip gol yememesi gerekiyor. Sonuçta istemediğimiz bir skor elde ettik. Bundan hep ders çıkaracağız diyoruz, ama bu bizim üçüncü maçımız. Ders çıkaracağız demekle olmuyor. İyi konsantre olmak gerekiyor" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacakları Denizlispor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan İsmail Güldüren, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çünkü bakıldığında kupa kulüpler için bir gelir kapısı. Kupayı kazanan kulüpler 3-4 milyon dolar gelir elde ediyor. Biz kupada gruptan çıkarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun için de Denizlispor maçını kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 18:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?