6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında dün deplasmanda Denizlispor'a 2-1 mağlup olan Konyaspor, bu mağlubiyeti hak etmediğini düşünüyor.

Ligde 21 puanda kalan ve 14. sıraya gerileyen Konyaspor, bu maçı unutarak hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçına kilitlendi.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Denizlispor maçının hemen başında şanssız bir gol yediklerini belirterek, "Maça 1-0 yenik başladık gibi oldu. Daha sonradan oyunda dengeyi sağladık. Beraberliği sağlamak için gerekli hamleleri yaptık. Ama ilk yarının sonlarına doğru oyuncumuz Serhat Akın kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İkinci yarıda iyi oyunla golü bularak beraberliği sağladık. 5 dakika sonra hiç olmayacak bir pozisyonda topu ağlarımızda gördük. Bizim için hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Biz Denizlispor'a göre daha tecrübeli bir takımız. Maçta yaşanan hakem hataları için bir şey söylemek istemiyorum. Artık bu maç bizim için geride kaldı. Haftaya kendi sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçından mutlak galibiyet hedefliyoruz" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 14:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?