6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da parola galibiyet

KONYASPOR, SAMSUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Bank Asya 1. Lig'de Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bank Asya 1.Lig'in 32.haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Konyaspor galibiyet parolasıyla çalışmalarına devam ediyor.

 Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde yapılan antrenmana tam kadro katılan Konyaspor'da Mehmet Ayaz ve Abdulvahit Karacabey takımdan ayrı çalıştı.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda pas çalışmasının ardından iki takıma ayrılan futbolcular yarı sahada mini turnuva maçları oynadı. Maç sırasında boynuna darbe alarak sakatlanan kaleci Haluk Tanrıseven antrenmanı yarıda bıraktı. Turnuva maçlarını kaybeden yeşil takımın ceza koşuları yaptığı antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Konyaspor'un savunma oyuncusu Ufukhan Bayraktar, Samsunspor maçını kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi. Ziya Doğan'ın takımın başına gelmesiyle oyun kalitesinin arttığına değinen Bayraktar, "Samsunspor maçı çok zor ve kazanmamız gereken bir maç olacak. Son haftalarda Ziya Doğan'ın gelmesiyle çok iyi oynuyoruz, takımda bir bütünleşme var. Saha içindeki çalışmamızı ve mücadelemizi herkes görüyor. Gol sıkıntısı çekiyoruz ama bundan sonraki haftalarda bu durumu da aşacağız. Karadeniz deplasmanları

her zaman zordur, bu nedenle Samsun deplasmanı da zor geçecek. Biz yenmek için gideceğiz, onlarda bizi yenmek için uğraşacaklar. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Son haftalara rahat girerek Play-off'lara kendimizi en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

KONYASPOR, SAMSUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
KONYASPOR, SAMSUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
KONYASPOR, SAMSUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 18:31:01
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 19:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?