6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da Raşit Çetiner dönemi

Konyaspor Yönetim Kurulu, Ünal Karaman'ın istifasının ardından başladığı yeni hoca arayışını sonlandırdı. İkinci Başkan Bahattin Karapınar'ın Raşit Çetiner ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladığı öğrenildi.

Süper Lig'in ikinci yarısında art arda alınan 9 yenilgi sonrasında Ünal Karaman'ın istifasını vererek yeni hoca arayışına girişen Konyaspor, aradığı ismi buldu. Raşit Çetiner ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlandı.

Kulüp Başkanı Mustafa Yayla, yeni hocanın Konyaspor'a faydalı olacağına inandıklarını belirterek, "Raşit hocayla anlaşma sağladık. İkinci Başkanımız Bahattin Karapınar'ın görüşmeleri sonucu, kendisiyle prensipte anlaşmıştık. İsmi Yönetim Kurulu'na sunuldu ve herkes tarafından da kabul edildi. Raşit hoca, Konyaspor'umuzu tanıyan ve Süper Lig'de tecrübesi olan bir isim. Bunun için de takımda güzel işlere imza atacağına gönülden inanıyoruz" dedi.

Raşit Çetiner ile anlaşma sağlanmasında büyük rol oynayan Konyaspor İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar da, Çetiner'i çok istediklerini ve anlaşma sağlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Hocamızla gerçekten uzun süren bir görüşme yaptık. Kendisine Konyaspor'u anlattık, durumumuzu bildirdik. Konya'da ilk defa çalışacak ancak, takımımızı zaten tanıyan bir isim kendisi. Açıkça konuşmak gerekirse, kendisiyle ilk etapta 1,5 yıllığına anlaştık ama, eğer memnun kalırsak uzun vadede çalışmak istiyoruz. Raşit Çetiner'in takımımıza hayırlı olacağına inancımız tamdır" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 12:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?