6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da tenkisat başlıyor

KONYASPOR'DA TENKİSAT BAŞLIYOR

Konyaspor, Erdal Kılıçarslan, Ramazan Kahya, Eser Yağmur, Emrah Eren, Burak Karaduman, Borek Dockal, İbrahim Bangura, Martin Klein ve Ivan Lietava'nın kendilerine kulüp bulmalarını isteyecek.

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, katıldığı bir televizyon programında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın verdiği rapor doğrultusunda takıma kazandırmaya çalıştıkları oyuncular ve kulüpleri ile görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Karapınar, Fenerbahçe'den Gökhan Ünal, Galatasaray'dan Serdar Özkan ve Ali Turan ile Beşiktaş'tan Fatih Tekke'yi istediklerini ancak bu futbolcular için yüksek bonservis bedeli talep edildiğini belirtti.

Başkan Karapınar, Erdal Kılıçarslan, Ramazan Kahya, Borek Dockal, İbrahim Bangura, Martin Klein ve Ivan Lietava'nın kendilerine kulüp bulmalarını isteyeceklerini açıklarken, Eser Yağmur, Emrah Eren ile Burak Karaduman'ın da bu listede yer aldığı öğrenildi.

İngiltere'de oynayan biri Nijerya kökenli 2 yabancı ile anlaştıklarını, 2 yabancı oyuncuyu daha takıma kazandıracaklarını dile getiren Karapınar, "Forvete çok iyi iki yabancı oyuncu alacağız. Bunlardan birisi büyük bir ihtimalle Nijerya asıllı olan ve İngiltere'de oynayan bir futbolcu olacak. Kendisiye görüşmelerimiz sürüyor. Stoper ve ön libero mevkilerine de yabancı oyuncular alacağız. Hata yapma şansımız yok. Takıma katkıda bulunacak futbolcuları transfer etmemiz gerekiyor" dedi.

Ankaragücü'nden Mehmet Çakır ve Hürriyet'i Konyaspor'a kazandırmak istediklerini bildiren Karapınar, Tavşanlı Linyitspor'dan Mehmet Akyüz'ü de transfer etmek için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

"CEHENNEMİN İÇİNE GİRECEĞİZ"

Spor Toto Süper Ligin 2. yarısında Konyaspor'un bir savaşın değil adeta 'Cehennem'in içine gireceğini ama bütün imkansızlıklara rağmen ligde kalacaklarını dile getiren Karapınar, "Elbette transfer yapacağız ancak koskoca 2 milyon nüfusa sahip Konya şehri yanımızda olmuyor. Hiç kimse maddi manada destek vermiyor, rant ve menfaatleri kesilen kişiler takımı karıştırmaya çalışıyor. 21 yönetici arkadaşımız Konyaspor'a tarihinin en büyük ekonomik desteğini sağlıyor. Kendi cebimizden kulübün 8-9 milyon lira

borcunu ödedik. Takımın ekonomik alt yapısını bütün futbolcularımız bilmesine rağmen, geçen yıl takımımızın şampiyon olmasında büyük pay sahibi Ramazan Kahya'nın alacaklarına karşılık bize bilgi vermeden Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmasına çok üzüldük. Bizim bilgimiz dahilinde bu müracaat olsa bu kadar üzülmezdik ama adeta yıkıldık" dedi.

Karapınar, Konya Şeker camiasından büyük destek gördüklerini hatırlatarak, Recep Konuk'a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2010 Salı 10:10:05
Güncelleme :29 Aralık 2010 Çarşamba 09:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?