6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da yeni sezon hazırlıkları

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesislerinde Teknik Direktör Raşit Çetiner gözetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra antrenman top kontrol ve topla çalışma ile sürdü. Takım oyuncularından Caner Altın ve Eren Şen düz koşu yaptı.

Konyaspor'un yeni transferlerinden İsmail Güldüren, yeni sezon öncesi üç kamp dönemi geçirdiklerini hatırlatarak, "İyi çalıştığımıza inanıyorum. Çünkü futbolcular olarak inanılmaz derecede yorulduk. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını ligde alırız. Biz futbolcular olarak kamp dönemlerini balayı olarak değerlendiririz. Bunlar bir ölçü değildir. Bizim için ölçü olan ligdir. İlk maçımız Ankaragücü ile. O maça çok iyi hazırlanıp ve motive olup lige iyi başlamak istiyoruz. Bunu yapacak güce ve inanca sahibiz. İnşallah da bu amacımıza ulaşırız" dedi.

Lige bakıldığı zaman bütün takımların kadrolarını yenilediğini söyleyen tecrübeli oyuncu İsmail Güldüren, "Bunların içerisinde Konyaspor'da yer aldı. Biz yeni bir ekip olmamıza rağmen uzun yıllar ligde oynayan futbolcular olarak çabuk kaynaştık. Bu kaynaşmanın başlıca sebebi ise çalışmak. İyi çalıştığımız zaman ve birbirimizi anladığımız zaman arkadaşlığımız artıyor. Biz Konyaspor olarak önümüzdeki her maçı kazanmak istiyoruz. Şu an ligin ilk haftaları için hedef belirlemek yanlıştır. Benim ve arkadaşlarımın düşüncesi önümüzdeki her maçı kazanmak. Konya halkını ve Konyaspor camiasını geçtiğimiz yıl gördüğü korkulu rüyalardan bu sene uzak tutmak istiyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu oynayacakları Feyenoord maçını da değerlendiren İsmail Güldüren, "Kartepe ve Kızılcahamam kamplarında oynadığımız hazırlık maçlarında o dönem yapılan çalışmalardan dolayı yorgunluk vardı üzerimizde. Biz bu maçların kesinlikle ölçü olmayacağını biliyoruz. Feyenoord ile oynayacağımız maçı ligin aynası olarak görüyoruz. Çünkü biz yaptığımız çalışmaların neresindeyiz onu görmek istiyoruz. Feyenoord Avrupa'da isim sahibi kulüplerden biri. Gücümüzü görmek açısından iyi bir hazırlık maçı olacak.

İnşallah taraftarımızın huzurunda iyi oynayıp kazanırız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 12:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?