3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Konyaspor'da yeni sezon start aldı

Konyaspor, 2006-07 sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. 

Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmana, Tunus Milli Takımı ile 2006 Dünya Kupası'nda mücadele eden Kais ve henüz Konya'ya gelmeyen Brezilyalı oyuncu Da Silva katılmadı. Geçen sezon Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından kadrodışı bırakılan Zafer Demir de takımla birlikte çalışırken, yaklaşık 1.5 saat süren antremanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Bu arada, Teknik Direktör Nurullah Sağlam da antrenmanda takım kaptanı Yasin Çelik ve Tayfun Türkmen ile birlikte koşarken, Yeşil-beyazlılar ile çalışmaya katılan genç oyuncuların ismi yönetim tarafından açıklanmadı. 

Transfer sezonunda takımdan gönderileceği yönünde söylentiler çıkan ve birçok takımdan transfer teklifi alan El Saka, Konyaspor'dan ayrılmayacağını ifade ederek, "3-4 tane teklif geldi. Ama tabiki benim Konyaspor ile daha 2 yıllık sözleşmem var. Profesyonel oyuncuyum ve 2 sene daha buradayım. Gelen teklifleri beğenmedim ve kabul etmedim" dedi. El Saka, yeni sezon hedefleri ile ilgili de, "Sezona yeni bir hoca ile gireceğiz. Kendisini Denizlispor'da çok beğeniyordum. İnşallah başarılı oluruz. İlk 5'e girip, UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Takımının başında ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Nurullah Sağlam da, "Yaklaşık 16-17 gün kendi tesislerimizde çalışacağız. Çalışmalarımız genelde kondisyon amaçlı olacak. Daha sonra da Almanya'da özel maç ağırlıklı bir program bizi bekliyor. Ardından yurda dönüp bir turnuvaya katılacağız. Büyük ihtimalle 2 maçtan oluşacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 00:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?