6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'da Ziya Doğan dönemi

KONYASPOR'DA ZİYA DOĞAN DÖNEMİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör Ziya Doğan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor, Fuat Yaman'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine daha önce iki dönem görev yapan Ziya Doğan'ı getirdi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyelerinin büyük bir çoğunluğu katıldı.

İmza töreninde konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Fuat Yaman'ın istifa etmesinin ardından arayışlara hemen başladıklarını ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan görüşmelerde Ziya Doğan ismi üzerinde karar kıldıklarını söyledi. Karapınar, "Ziya Doğan kendini ispat etmiş, yıllardır Türk futboluna hizmet eden, azimli, hırslı bir teknik direktör. Biz yönetim kurulu olarak Ziya Doğan'ın Konyaspor'umuzun yaşadığı badirelerin üstesinden gelecek ve takımı kritik dönemden çıkaracak, Konyaspor'un

adını Süper Lig'e yazdıracak bir teknik direktör olarak gördük. Hocamız daha önce yaptığı açıklamalarda takım çalıştırmayacağını söylemesine rağmen, çok büyük ricamız karşılığında görevi kabul ettirdik. Ziya Doğan'ın Konyaspor ile yarım kalan bir işi vardı, onu tamamlamaya geldi. Bizleri kırmadı, kendisine teşekkür ediyoruz. 7 haftalık süreç içerisinde gece gündüz çalışarak, Konyaspor'un Süper Lige çıkmasını sağlayacaktır'' dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan ise, az konuşup çok iş yapma zamanı olduğunu söyledi. Doğan, kısa süre önce Süper Lig takımlarından teklif aldığını ancak kabul etmediğini hatırlatarak, "Çok kısa süre önce 3-4 kulüpten teklif aldım. Ancak Diyarbakırspor'a rakip olmamak için bunları kabul etmedim. Bu sezon başka takım çalıştırmayacağımı söylemiştim. Ancak maddi anlamda hiçbir şey konuşmadan, geçmiş dönemde çalıştığım Konyaspor'da edindiğim dostluklar nedeniyle görevi kabul ettim. Yönetim kuruluna ve takıma

inandığım için Konya'ya ve Konyaspor'a geldim. Burada olmaktan çok mutluyum. Konyaspor sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İmzadan sonra çalışmalara başlayacağız. Konyaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Teknik heyet başta olmak üzere, malzemecisinden başkanına ve taraftara kadar herkesle birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

AYAĞININ TOZUYLA ANTRENMANA ÇIKTI

Konuşmaların ardından 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Ziya Doğan, kulüp başkanı Bahattin Karapınar ve yöneticilerle fotoğraf çektirdi.

İmza töreninin ardından futbolcularla bir toplantı yapan teknik direktör Ziya Doğan, takımla antrenmana çıktı. Antrenmanı Konyaspor yöneticileri de izledi.

Teknik direktör Doğan'ın yardımcılıklarını Tacettin Doğan, Erol Mıngır ve Hakan Polat yapacak.

KONYASPOR'DA ZİYA DOĞAN DÖNEMİ
KONYASPOR'DA ZİYA DOĞAN DÖNEMİ
KONYASPOR'DA ZİYA DOĞAN DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 19:54:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?