7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor'dan anlamlı yardım

Konyaspor teknik heyeti, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü'nde Konya Sakatlar Derneği'ne akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Makromarket Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü'nde Konyaspor olarak destek vermek istediklerini belirterek, "Duyarlı vatandaşlarımız bu arkadaşlarımıza sahip çıkacaklar. Önemli olan fiziksel özürlülük değil zihinsel özürlülüktür. Onun için bizler ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza destek vermek zorundayız. Biz de bir engelli arkadaşımıza araba hediye edeceğiz. Bunun arkası gelecektir" dedi.

Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı ise, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü'nde böyle bir yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Biz özürlü mahkum, araba gardiyan, ev hapishane deriz. Ama bugünden itibaren özürlü arkadaşlarımızı sokağa taşımış oluyoruz. Yani özürlülere af gelmiş oluyor. Bugünde düzenlenen bu çalışma bizi çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

İKİNCİ YARI İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI
Programdan sonra Konyaspor'la ilgili açıklamalarda bulunan Giray Bulak, Fatih Egedik ve Şener Aşkaroğlu'nun alt yapıda çalışmalarını devam ettireceğini belirterek, "Bu arkadaşlarımız kendilerine kulüp bulacaklar. İkinci yarı için transfer çalışmalarımız başladı. Burada bu arkadaşlarımızın kötü olduğu anlamı çıkmasın. Bu bir tasarruftur. Bizim için şu anda yetersiz olan bir başka kulüp için çok yeterli olabilir. Bu bir rehabilitasyon dönemidir. Biz bunu güçlenerek atlatmak istiyoruz. Onun için böyle bir hamle yaptık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 20:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?