4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor'dan Fair-Play çağrısı

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Beşiktaş maçındaki sorumsuzca hareketler ve davranışlar nedeniyle kulübe PFDK tarafından 35 bin YTL para cezası verildiğini söyledi.
Taraftarlardan daha sağduyulu davranmalarını beklediklerini anlatan Oğuz, "Hz. Mevlana'nın hoşgörüsüyle hareket ederek tribünlerde küfür etmemelerini ve edenlere de engel olmalarını istiyoruz" dedi.
Konyaspor Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Yeşil-beyazlı kulübe Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 16 Şubat Cuma günü oynanan Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle 35 bin YTL para cezası verildiğini bildirdi. Bazı taraftarların Beşiktaş maçında sorumsuzca hareket ve davranışları nedeniyle kulübün para cezasına çarptırıldığını belirten Oğuz, şöyle konuştu: "16 Şubat günü kendi sahamızda oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili PFDK'ya sevk edildik ve savunmamız istendi. Savunmamızı gönderdiğimiz PFDK'dan kulübümüze 35 bin YTL para cezası verildi. Kulüp olarak yeni bir otobüs alımı için maddi destek anlamında görüşmelerimizi sürdürdüğümüz bir dönemde verilen bu ceza, kazandığımız bir maç sonunda bazı taraftarlarımızın hala taraftarlık bilinciyle hareket etmediğinin en açık göstergesidir. Bu tür davranışların bir kez daha tekrar edilmesi halinde kulübümüz bir maç seyircisiz oynama cezası ile karşı karşıya kalacak ve bu da Galatasaray ile oynayacağımız önemli ve kritik maç öncesinde takımımıza olumsuz etki yapacaktır."
İha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 14:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?