7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor'dan imza şov

KONYASPOR'DAN İMZA ŞOV

Konyaspor, dış transferde anlaşma sağladığı Emre Toraman, İvan Lietava ve Peter Grajciar ile sözleşme imzaladı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kasımpaşa'dan Emre Toraman 2 yıllığına, Slovakya ligi takımlarından MSK Zilina'dan İvan Lietava 4 yıllığına, Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag kulübünden Peter Grajciar 3 yıllığına kendilerini Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kolej havasında bir takım kurduklarını söyledi. Eksik olan mevkilere yapılan takviyelerle takımın daha da güçlendiğini ifade eden Başkan Karapınar, "Konyaspor, Süper Lig'e yakışan, Süper Lig kalitesinde bir takım olacak. Konyaspor olarak biz bu yıl, geçen yıl Bursaspor'un yakaladığı öncelikle fair-play ödülünü yakalamaya çalışacağız. Bu anlamda transferde yapıyoruz. Takımımızla ilgili söylenecek beklide en önemli not, kolej havasında bir takımımız. Çok

disiplinli, karakterli arkadaşlardan oluşan bir grup halindeyiz. Bugün yapılan transferlerle de toplam kaliteye biraz daha ekleme yaptık. İnşallah Konyaspor'umuz 2010-2011 sezonunda Konya şehrine, Türk futbolcuna yakışan bir takım olarak mücadelesini sürdürecek" dedi.

Peter Grajciar, Konyaspor'un zirveyi zorlayabilecek bir takım olduğu için tercih ettiğini ve bu konuda kendisini çok hırslı hissettiğini dile getirdi. İvan Lietava'da, başarı çıtasını yükselttiği için Konyaspor'a geldiğini, başarılı futboluyla takıma katkı sağlayacağını ifade etti.

Emre Toraman ise, Konyaspor'un Süper Lig'e yabancı olmadığını, sadece 1 yıllık ara verdiğini kaydederek, "Buradaki futbolcuların hepsi tecrübeli. Forvet hattındaki eksiklikler gideriliyor. İyi bir arkadaşlık ortamında iyi çalışma yapınca ister istemez bir başarı geliyor. Burada da kurulmuş bir düzen var. Bizde elimizden geldiği kadar bütün enerjimizi verip bu yıl takım ligde tutup önümüzdeki yıllarda da çıtayı yükseltmek istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından futbolcular Konyaspor bayrağı altında poz verdi.

KONYASPOR'DAN İMZA ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 15:27:03
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 15:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?