4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor'dan teröre kınama

Konyaspor Kulübü, Hakkari'de düzenlenen hain saldırıda 12 askerin şehit edilmesi ve 16 askerin yaralanmasını lanetle kınadığını açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, şehit ailelerine başşağlığı dilekleri iletilirken, "Daha 15 gün önce Şırnak ve Diyarbakır'da meydana gelen hain saldırılar sonucu şehit edilen askerlerimizin acısı henüz tazeliğini korurken, başka bir menfur saldırı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde asker ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain saldırılar neticesinde 12 askerimiz şehit olmuş, 16 askerimiz ve 17 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Terörü bir kez daha lanetliyor ve şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına sabırlar ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Yıllardır vatanını gözünü bile kırpmadan savunmuş, bu yolda binlerce şehit vermiş milletimizin bu sıkıntılı günleri birlik-beraberlik içerisinde ve sağduyulu hareket ederek aşacağına inancımız tamdır" denildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 12:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?