7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyasporlu Poljac'ten iyi haber!

KONYASPORLU POLJAC, HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un trafik kazası geçiren futbolcusu Branimir Poljac'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Konyasporlu futbolcunun sağlık durumu hakkında açıklama yapılarak fotoğrafları basın kuruluşlarına dağıtıldı. 2 Nisan'da antrenman dönüşü kardeşi Mario ile geçirdiği trafik kazasında boyun kemiği kırılarak ağır yaralanan Konyaspor'un Norveç asıllı Hırvat vatandaşı oyuncusu 26 yaşındaki Poljac'ın hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi.

Her iki bacağı ve kollarındaki kısmi felcin sürdüğü öğrenilen Poljac, "Çok büyük bir kaza atlattım. Şu anda yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. En kısa sürede iyileşerek futbola geri dönmek istiyorum. Kazadan bugüne kadar bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Beni seven herkesten dua bekliyorum" dediği bildirildi.

SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Reanimasyon Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Alper Yosunkaya, Poljac'ın hayati tehlikeyi atlattığını, ancak bacaklarında ve kollarındaki felç durumunun sürdüğünü bildirdi. Doç. Dr. Yosunkaya, "Yaşamsal açıdan bundan sonra bir tehlike söz konusu değil. Artık rehabilitasyon süreci başlayacak. Poljac'ın şu an itibariyle bilinci açık ve çevresindekilerde konuşabiliyor. Kardeşi Mario'nun sağlık durumu da ameliyatın ardından daha da iyiye gitmeye başladı" dedi.

Genç futbolcunun annesi Ljubica ve babasının oğullarının başından bir an olsun ayrılmadıkları öğrenildi.

KONYASPORLU POLJAC, HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:14:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 17:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?