6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'un Afrikalı transferi iddialı

KONYASPOR'UN AFRİKALI TRANSFERİ İDDİALI

Turkcell Süper Lig takımlarından Konyaspor'un transfer ettiği Afrikalı defans oyuncusu Mahamoudou Kere, tek düşüncesinin takımının başarısı için elinden geleni yapmak olduğunu söyledi.

Belçika'nın RSC Charleroi takımından transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Burkina Faso Milli Takım kaptanı 28 yaşındaki Mahamoudou Kere, Konyaspor'a başarılı olmak için geldiğini ve sahada konuşmak için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olduğunu belirtti.

Transferinin gerçeklemesinde emeği geçen Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'a teşekkür eden Mahamoudou Kere, 72 kez formasını giydiği Burkina Faso Milli Takımının kaptanlığını yaptığını ifade ederek, "Konyaspor'u tercih ettiğim için mutluyum. 11 sezon aralıksız olarak Belçika'da oynadım. Hırslı ve mücadeleci bir yapım var. Saha dışında konuşmayı fazla sevmiyorum. Benim için önemli olan sahada konuşmak ve takımıma faydalı işler yapmak. Bunun için Konyaspor'dayım. Sezonun başlamasını heyecanlı bir

şekilde bekliyorum. Bundan sonra tek düşüncem, sözleşme sürem içerisinde Konyaspor'un hem Türkiye'de hem de katılması durumunda uluslar arası maçlarda başarılı olması. Bunun için elimden gelen çabayı göstereceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 15:11:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 15:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?