6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'un basın sözcüsü; Avcan

Konyaspor Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile basın sözcülüğüne getirilen Nadir Avcan basın ile tanışma toplantısı düzenledi.

Basın Sözcüsü Nadir Avcan'ın basın ile yaptığı tanışma toplantısına Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, İkinci Başkan Veli Kurt, Başkan Yardımcıları Bünyamin Sarıtaş, Zeki Çimen, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya ve Teknik Direktör Giray Bulak katıldı.

Toplantıda konuşan Basın Sözcüsü Nadir Avcan, yeni görevini en iyi şekilde yapacağını ifade ederek, "Maddi sıkıntılar içinde kulübü bu zamanlara kadar getirdik. Kulübümüzün diğer kulüplere oranla çok borcu bulunmuyor. Ligin ilk yarısında o kadar iyi değildik. Fakat takımın başına Giray Bulak'ın gelmesi ve devre arasında yapılan transferlerle iyi performans sergilemeye başladık. Yolumuza en iyi şekilde devam ediyoruz. Basında yönetimin genel kurula gittiği yönünde ve yönetimdeki arkadaşların istifa ettiği yönünde haberler çıkıyor. Bunlar asla gerçeği yansıtmıyor. Sezon sonuna kadar yönetim kurulumuz genel kurula gitmeyecektir. Bu tür haberler takımı olumsuz etkiliyor. Biz burada bugün varız, yarın yokuz. Burada kalıcı olan Konyaspor'dur" dedi.

Yönetimdeki görevinden istifa ettiğini yönünde çıkan haberleri yalanlayan İkinci Başkan Veli Kurt ise, "Aile içinde ufak tefek tartışmalar olabiliyor. Ama hiçbir zaman istifa söz konusu olmadı. Gördüğünüz gibi görevimin ve takımımızın yanındayım. Bu haber nerden çıktı bilmiyorum. Trabzonspor maçını kazanıp geliyoruz daha sonrasında yönetimle ilgili yanlış haberler çıkıyor. Bunu yazan insanların Konyaspor'u sevdiğine inanmıyorum" şeklinde konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ise takımın destek görmediğinden yakınarak, kulübün tek destekçisi Konya Büyükşehir Belediyesi'nin olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?