5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konyaspor'un hedefi 3 puan

Konya Atatürk Stadı’nda yapılan antrenmanda Teknik Sakıp Özberk, kültür-fizik hareketleri ve pas çalışmasının ardından, çalışmayı basına kapattı. Yeşil-beyazlılar, basına kapalı bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.


Antrenman öncesi Pascal Nouma’nın Konyaspor’un gündemine gelmesini değerlendiren Senagal asıllı Fransız futbolcu Oumar, Pascal’ın Türkiye’de top oynamayı çok istediğini söyledi. Nouma ile en son dün telefonda konuştuğunu ifade eden Oumar Dieng, "Hangi takımda oynadığı, onun için farketmez. Konyaspor ya da başka bir takım olabilir. Kim daha iyi bir kontrat verirse, o takıma gider. Onun için sadece Türkiye’de oynamak önemli" diye konuştu.
Gineli futbolcu Camara ise, Teknik Direktör Sakıp Özberk’in "Türkçe bilmediği için sahada sorun yaşıyoruz" sözlerini değerlendirdi. Avrupa’da birçok farklı ligde top koşturduğunu ifade eden Camara, "Buna rağmen Avrupa’da iyi bir performans gösterdim. Sadece dille ilgili birşey değil. Türkiye’de bu iş daha zor, ama Türkçe öğreneceğim" dedi.


İstanbulspor maçını da değerlendiren Camara, lig başladığından beri 3 puan alamadıklarını vurgulayarak, "Artık bu maçı kazanmak zorundayız, başka çaremiz yok" diye konuştu.

iha-konya
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 10:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?