4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor'un hedefi 3 puan

Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Erhan Albayrak, Denizlispor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Rakibimizin cezası nedeniyle tarafsız sahada oynayacağımız maçta Denizlispor'u yenerek, geçen hafta Sakaryaspor karşısında aldığımız beraberliği telafi etmek istiyoruz" dedi. 

Denizlispor'un saha kapatma cezası nedeniyle Antalya'da oynanacak Denizlispor maçı öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren yeşil-beyazlı ekip, mutlak 3 puan hedefliyor. Denizlispor'un güçlü bir rakip olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu Erhan Albayrak, "Denizlipor ile Nevşehir Kapadokya Cup'un finalinde karşılaştık ve orada yenmeyi başardık. Güçlü bir takım. Kesinlikle küçümsemiyoruz ve hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Sakaryaspor maçında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Ligin ilk maçı olması nedeniyle de çıkacak her türlü sonuç zaten süpriz olmazdı. İlk maçlarda kimin kimi yeneceği hiç belli olmuyor. Denizlispor maçıyla geçen hafta aldığımız sonucu telafi edip 3 puanla Konya'ya döneceğiz. Taraftarımız bundan emin olsun. 3 puan bizim olacak" dedi. 

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcak havaların Antalya'da kendilerini zorlayabileceğini belirten Erhan Albayrak, "Maçın Antalya'da oynanacak olması iki yönlü bir durum. Birincisi Denizlispor'un seyircisi gerçekten iyi ve takımlarını kendi sahalarında yalnız bırakmıyorlar. Antalya'da onlar olmayacak. Ama diğer taraftan Antalya'nın çok sıcak ve nemli olması sorunu var. Bu bizi etkiler mi bilemiyorum. Ne olursa olsun amacımız bu hafta Konya'ya 3 puanla dönmek" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 12:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?