6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'un kampı devam ediyor

Milli maç nedeniyle Turkcell Süper Lig'e verilen arada kamp yapmak üzere Antalya'da bulunan Konyaspor'da yeni transfer Ceyhun Eriş, "Trabzonspor'da başarısızlığın faturası 2 futbolcuya kesildi" dedi.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde kampa giren Konyaspor, hazırlıklarını iddialı sürdürüyor. Kasımpaşaspor'dan transfer edilen forvet oyuncusu Jonathan Theoue'nin takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde tam kadro lige hazırlanan Yeşil-beyazlılar, antrenmanda düz koşunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı.

Bu arada, yeni takımıyla çıktığı ilk antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş, "Trabzonspor'un hocası benimle çalışmak istemedi. Ben de 'Tamam' dedim. Benimle ilgili ne gibi bir sıkıntıları vardı bilmiyorum. Başarısızlık, kötü gidişat vardı, ancak bu durumu sadece 2 futbolcuya bağlamak mantıklı değildi. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Oynadığım sürece büyük hedeflerim var. Önce Konyaspor'da iyi bir performans sergileyerek Milli Takım'a yükselmeyi, ardından da yurt dışında oynamayı hedefliyorum" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 17:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?