6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor'un yeni hocası Bulak

Konyaspor, Raşit Çetiner'den boşalan teknik direktörlük görevine Giray Bulak'ı getirdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, İkinci Başkan Veli Kurt, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Basın Sözcüsü Ramazan Özer ve Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş katıldı.

Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, geçen hafta Raşit Çetiner ile yollarını ayırdıklarını hatırlatarak, "Giray Bulak ile yaptığımız görüşmelerde anlaşmaya vardık. Kendisi de daha önce Konyaspor'a hizmet vermiş değerli bir teknik adamımız. Kendisi bizim teklifimize çok sıcak baktı. Konya ve Konyaspor'u sevdiğini, buraya her zaman hizmet edebileceğini söyledi. Görüşmelerimiz dün gece ilerleyen saatlerde olumlu neticelendi. Konyaspor'un Giray Bulak ile hedeflediği başarılara ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Teknik Direktör Giray Bulak ise, daha önce çalıştığı Konyaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, "Görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardık. Hep beraber, taraftarımız, futbolcularımızla Konyaspor'u daha yukarı taşıyacağız. Birlikte hareket edeceğimizi biliyorum. Bundan sonra yönetim ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. Taraftarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Hiçbir endişemiz, kaygımız, kompleksimiz yok. Raşit hocama iyi bir ekip oluşturduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Teknik Direktör Giray Bulak, sezon sonuna kadar olan sözleşmeye imza attı. 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 16:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?